Manavgatta Yangin / Manavgat'ta büyük yangın... Prof. Dr. Orhan Şen'den ... / Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgatta Yangin / Manavgat'ta büyük yangın... Prof. Dr. Orhan Şen'den ... / Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı.

Manavgat'taki yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e ...
Manavgat'taki yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e ... from i.dunya.com
+ antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi.

Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Manavgat'a bağlı karacalar mahallesi akarman mevkiinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı.

MANAVGAT'TA 2 AYRI YERDE YANGIN - Manavgat Haber - Antalya ...
MANAVGAT'TA 2 AYRI YERDE YANGIN - Manavgat Haber - Antalya ... from www.haberci07.com
Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın.

Manavgat'a bağlı karacalar mahallesi akarman mevkiinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Manavgat'ta yangın; 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı ...
Manavgat'ta yangın; 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı ... from i1.wp.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi.

Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama